Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /web/htdocs/www.serdulotanacsadas.hu/home/www/wp-content/themes/hello-elementor/hello-elementor.template#template on line 43

Tanácsadás serdülőknek és fiatal felnőtteknek

Fiatal felnőtteknek

Az középiskolai évek befejezésekor, vagy a felsőoktatási tanulmányok elkezdésekor megtesszük a felnőtté válás első  nagy lépését.  

Az új életmód, új felelősség, családtól való távolodás, egyéni út és cél keresés, párkapcsolati kérdések mind részét képezik a felnőtt én és élet kialakításának.

Ez természetesen nem kis feladat hisz meg kell tanulni és ki kell alakítani mihez kezdjünk az otthonról tanult modellekkel, mintákkal, hogy kezeljük az élet új kihívásait, a munkahelyi stressztől, a barátokon át, egészen a párkapcsolatokig.

A fiatal felnőtteknek szóló tanácsadás alkalmával célom a problémák széleskörű feltérképezése, körbejárása, észben tartva modern életünk versengő társadalmának és külső elvárásainak hatásait.

Természetesen biztonságos, ítélkezéstől mentes elfogadó környezetben.

Az alábbi élethelyzetekben tudok segíteni Önnek:

Egyéni tanácsadás

Egyéni tanácsadás alkalmával, a célom hogy a hozzám fordulók biztonságos és elfogadó közegben beszélhessen problémáikról és gondjaikról, melyekkel kapcsolatban úgy érzik segítségre van szűkségük.

Munkám során kiemelendően nagy hangsúlyt fektetek az elfogadásra és a figyelmes hallgatásra, beszélgetéseink során segítek a lehetséges megoldások felkutatásában és az önismereti készségek fejlesztésében. 

Kiemelten fontosnak tartom a teljes titoktartást és a Pszichológusok Szakmai Etikai Kódexének követését.

Tanácsadás formái

Személyesen

Online

Kapcsolat

+36-30-667-5809

serdulotanacsadas@gmail.com

1032, Budapest, Bécsi út 181. 4/3